Cabana Mountain Vartop

Cabana Mountain se afla situata in Satul de Vacanta Vartop ce apartine de orasul Nucet judetul Bihor, fiind situata intre cele doua partii de schi, la distanta relativ egala, la cca 200 m de DN 75, pe drumul de acces spre partia PIATRA GRAITOARE - partia cu telescaun. Casa de vacanta are 7 camere , cu intrare din living. Camerele sunt situate astfel: intr-o parte - 3 camere din care -camera 1. - cu pat matrimonial si baie proprie, camera 2 - cu pat matrimonial si un pat single, camera 3 cu pat matrimonial. Camerele 2 si 3 au baia comuna pe hol. In cealalta parte - 4 camere, astfel: - camera 4 - pat matrimonial + o canapea extensibila si baie proprie, camera 5 - pat matrimonial si baie proprie, camera 6 - cu doua paturi single, camera 7 - cu doua paturi single. Camerele 6 si 7 sunt situate in mansarda si au baia comuna pe hol. La parter este un living cu simeneu, bucatarie utilata si o baie. Intrarea este printr-o terasa acoperita. Incalzirea : - centrala termica proprie. Este filigorie in curte, o parcare mare in fata casei, spatiu verde in spatele casei. Incinta este imprejmuita.

Zone care pot fi vizitate sunt urmatoarele:

- Groapa Ruginoasa - 1,5 km;

- Pietrele Negre - 2 km;

- Varful Curcubata Mare - 4,5 ore;

- Cascada Varciorog - 8 km;

- Ghetarul de la Scarisoara - 24 km;

- Pestera Ursilor - Chiscau - 50 km;

- Valea Sighistelelui - 25 km;

- Platoul Padis - 4,5 ore.

Facilitati cazare Cabana Mountain

✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Muntii Apuseni reprezentina una dintre cele mai attractive destinatii turistice datorita faubei, florei, reliefului precum si a traditiilor din aceasta zona. Zona este cunoscuta si sub numele de Tara Motilor si impresioneaza prin mai multe pesteri si ghetare,..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.