Cabana Capra Arefu

Situat la altitudinea de 1585 m în golul alpin, la numai 9 km de lacul glaciar Bâlea, Complexul Turistic Capra 3* este uşor de localizat datorită arhitecturii aparte şi a amplasamentului excelent, la numai 50 m de DN 7C – Transfăgărăşan km 108, cea mai înalta şosea din România.

Cabana Capra 3* a fost total reconstruită pe locaţia vechii cabane. Arhitectura corespunde noilor cerinte în turism montan, dar, în acelaşi timp, se integrează perfect în frumuseţea şi autenticitatea împrejurimilor Transfăgărăşanului.

Complexul dispune de 56 locuri de cazare dotate cu: grup sanitar propriu, cabină de duş, televiziune prin cablu, centrală termică automată proprie.

Complexul Turistic Capra 3* oferă următoarele facilităţi: parcare exterioară, seif la Receptie, internet wireless în lobby şi restaurant, loc de joacă pentru copii- exterior, gratar exterior, foc de tabără.

Restaurantul Complexului Turistic Capra 3*, cu o capacitate de 80 persoane, şi terasa restaurantului, ce pune la dispoziţie un numar de 90 locuri, vă aşteaptă cu o bucătărie tradiţionala, bazată pe preparate gustoase cu specific romanesc, care poate satisface, la cerere, cele mai diverse şi pretenţioase gusturi. Restaurantul permite organizarea unor momente festive- aniversări, dineuri sau evenimente private.

Ca suport pentru aceste evenimente, Complexul vă pune la dispoziţie şi o sală de conferinţe cu capacitate de 30 de locuri, ce poate fi locul ideal pentru reuniuni de companie, seminarii, conferinţe. În sala de conferinţe vă sunt puse la dispozitie gratuit un videoproiector si un flipchart.

Complexul Turistic Capra oferă multiple posibilităţi pentru petrecerea timpului liber şi pentru activităţile de team-building.

Principala atracţie o reprezintă modernul “Adventure Park Capra” de tipul “rope – course”, ce oferă 16 ateliere de pod suspendat, pod nepalez, puntea piraţilor, tiroliene, leagăne suspendate, tracking, tir cu arcul.

Cabana vă invită, de asemenea, să vă petreceti timpul într-un ambient placut şi prietenos, la un joc de biliard sau tenis de masă.

După o zi în care v-aţi bucurat de sporturile de iarna în mijlocul munţilor (snow park-ul pentru snowboard şi ski se situeaza la doar cativa pasi de Complex), vă puteţi relaxa pe Terasa noastră rustică, savurând cu o cana cu vin fiert sau un ceai

fierbinte.

Vă aşteptăm să ne vizitaţi pentru a vă convinge de varietatea ofertei noastre şi de serviciile complete pe care le promovăm.

Facilitati cazare Cabana Capra

✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.