Apartament regim hotelier Perla Falezei Galati

Va punem la dispozitie 4 apartamente, tip garsoniera de lux, situate pe Faleza Superioara a Dunarii.

Cele 4 apartamente sunt la o distanta de 50-60m unul de celalalt fiind in imobile diferite, insa identice ca dotarii.

Apartamentele sunt situate in cartierul rezidențial Ancora, situat pe faleza superioara a Dunarii, care ofera o vedere superba asupra Falezei si a Dunari, cat si a terenurilor de tenis 'Dacia', restaurantului Blue Aqua.

Apartamentele sunt situate la numai 10 minute, de mers pe jos , de centrul de training Ceronav Galati.

Apartamentele sunt la numai 5 minute de centrul orasului, banci, si diverse obiective de agrement, terenuri de tenis, parcuri, spa-uri, restaurante, complex comercial, supermaketul Profi, piata, farmacie, magazine si alte supermarket-uri, biserica Precista, restaurantul Jack, Kids.

Toate apartamentele au fost renovate recent si mobilate astfel incat sa va ofere eleganta si confort la cele mai inalte standarde.

Toate apartamentele sunt dotate cu boilere electrice si pentru un plus de confort acestea au si o sursa alternative de caldura (semineu electric).

Toate apartamentele, sunt cu 1 camera, dotate cu usi metalice, un mic hol de acces, cu un dressing spatios si elegant din oglinda, o baie cu toaleta , cada si boiler electric, bucatarie cu plita (gaz), frigider si filtru de cafea, cuptor cu microunde.

Apartamentul 1-2-3 este mobilat cu un pat dublu matrimonial, cu 2 noptiere, o comoda cu tv-lcd, un corp cu sertare si rafturi , un bar din sticla, cu 2 scaune, unde puteti servi masa preparata in bucataria moderna utilata cu o plita (gaz), hota, filtru de cafea, frigider, cuptor cu microunde si toate necesare.

Apartamentul 4 este mobilat cu un pat dublu matrimonial, cu 2 noptiere, o comda cu TV-LCD, o masa tip bar si 2 scaune unde puteti servi masa preparata in bucataria modetn utilata, cu o plita (cu gaz), hota, filtru de cafea, frigider, cuptor cu microunde si toate necesare.

In toate cele 4 apartamente veti putea naviga pe internet fara probleme, prin wireless sau prin cablu si veti putea urmari 50 de canale tv.

Apartamentele au o capacitate de cazare pentru 2 persoane (adulte)/apartament intr-un pat matrimonial (dublu).

Dotarile apartamentelor care vi le punem la dispozitie spre inchiriere sunt:

- pat dublu matrimonial

- tv-lcd (cablu-tv)

- internet wireless

- aer conditionat

- bucatarie complet utilata (tacmuri, vase si vesela) si mobilata modern

- cuptor cu microunde

- frigider

- filtru de cafea

- baie complet utilata si mobilata

- boiler electric

- fier de calcat

- uscator de par

- semineu electric

Nu acceptam sub nicio forma petreceri, evenimente legate de date onomastice,Revelioane ce implica mai mult de 2 persoane deoarece apartamentele sunt exclusiv pentru cazarea si odihna clientilor in cele mai bune si placute conditii si nu pentru distractii. In acelasi timp ne rezervam dreptul de selecta clientii si nu inchiriem celor care au sub 21 de ani.

Facilitati cazare Apartament regim hotelier Perla Falezei

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Parcare
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.