Apartament regim hotelier ANDU BRASOV

Apartamentul este situat la aproximativ 5 km fata de Gara Brașov sau de centrul Brasovului, intr-o zona de interes a orasului Brasov, in apropierea Centrul Istoric al Brasovului, a Bisericii Negre, Piata Sfatului, Prima Scoala Romaneasca, Poarta Schei, Strada Sforii, si de asemenea este foarte aproape de centrele comerciale.

Cazarea in regim hotelier in apartament presupune inchirierea intregului apartament care este complet utilat si mobilat ilustrand perfect conceptul unei case la cheie”.

Avantajul apartamentului in regim hotelier nu este doar confortul, spatiul si interioarele deosebite si personalizate ci si preturile avantajoase, cu mult mai mici decat cele ale mijloacelor clasice de cazare.

Aveti la dispozitie 3 camere spatioase, ( living dotat cu plasma de 32” si deschidere spre balcon unde va puteti relaxa pe sezlonguri avand o priveliste excelenta spre tampa, 2 dormitoare dotate deasemenea cu plasme de 22” si paturi Kingsize ) bucatarie utilata complet ( incepand de la tacamuri, vesela, aragaz, filtru de cafea, cuptor microunde, toaster, frigider ) si 2 bai spatioase cu cada (feon si fier de calcat). Punem un accent deosebit pe curatenia si igiena acesto

Facilitati cazare Apartament regim hotelier ANDU

✅ Acceptam animale
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Parcare
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.