Apartament regim hotelier Antonella Brasov

Dispunem de o garsoniera cu acces separat situata intr-o curte cu aspect medieval, este o constructie noua si dotata la standarde moderne de calitate si confort. Garsoniera are in componenta o camera cu un pat matrimonial (capacitate 2 persoane), cablu tv,internet wireless, bucatarie , o baie cu dus. Parcarea este gratuita.

Preturile sunt accesibile fiind o alternativa reala a cazarii de la hotel pentru tarifele practicate si serviciile de calitate, astfel incat cazarea poate fi un real succes daca alegeti Apartamentul Antonella ! Va asteptam!

Pentru rezervari sau alte informatii, va asteptam telefonic la numerarul de telefon : +40720092444.

In cazul in care nu confirmati telefonic sau prin email rezervarea dumneavoastra aceasta va fi anulata.

Suntem localizati la 10 minute de mers pe jos pana in Piata Sfatului, unde puteti vizita Biserica Neagra, Muzeul de Istorie Casa Sfatului sau puteti sa urcati pe muntele Tampa sa va bucurati de o panorama superba. La 15 minute de mers pe jos se afla Autogara de unde puteti lua busul daca doriti sa vizitati Castelul Bran.

Facilitati cazare Apartament regim hotelier Antonella

✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Parcare
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.