Cazare Timisoara 2019

  «  1    2    3    »
 
  Fie că sunteţi în vizită de afaceri, fie că doriţi să cunoaşteţi mai bine oraşul, Pensiunea Nora din Timisoara vă oferă o ambianţă elegantă şi confortabilă pe tot parcursul sejurului ..
12  Camere | Capacitate maxima cazare 23 persoane
 
  Suntem situati in zona 0 a Timisoarei, in complexul studentesc, la o distanta de 5 km fata de Gara de N, LA 10 Km de Aeroportul Timisoara, la doar 10 min de c entrul orasului si la 5 min de Centrul Re..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 15 persoane
 
  Hotelul IQ Timişoara este situat într-o zonă rezidențială liniștită din sudul oraşului Timişoara. Oferă camere moderne cu Wi-Fi gratuit, TV prin cablu și aer condiționat cu control individ..
24  Camere | Capacitate maxima cazare 48 persoane
 
  Pensiunea Voiaj ofera cele mai bune conditii de cazare la cele mai bune preturi ,accesibile tuturor buzunarelor. Situata in Calea Torontarului nr.90 (colt cu Felix),DN6 Timisoara-Cenad,Pensiunea Voia..
12  Camere | Capacitate maxima cazare 26 persoane
 
   Oferind o locatie eleganta in centrul istoric, Hotelul Victoria Timisoara se afla la mica distanta de cele mai importante monumente ale orasului si multe alte puncte de atractie. O plimbare scurta in..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 27 persoane
 
  Pensiunea Cochet este situata intr-o zona linistita a orasului Timisoara, la iesirea catre Belgrad, 5 minute de centrul orasului si la 7 minute de Gara de Nord. Constructie noua, Pensiunea Cochet a f..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 9 persoane
 
  Strelitia Hotel Restaurant Timisoara va asteapta cu 74 camere si apartamente la preturi accesibile, restaurant cu specific traditional romanesc cat si international cu capacitate de 60 locuri. Hotelul..
74  Camere | Capacitate maxima cazare 180 persoane
 
  Pensiunea este situata in Timisoara,zona veche a Timisoarei-Piata Traian,la 5 Km de aeroport,la 5 minute de centrul orasului,loc cald si primitor..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  Facilităţile şi serviciile oferite se ridică la standardul de trei stele. Locaţia se află in partea de Sud a oraşului, la aproximativ 10 minute distanţă de centru şi de cele mai importante o..
14  Camere | Capacitate maxima cazare 28 persoane
 
  Situat convenabil la 2 km de centrul Timişoarei şi la 5 km de Gara de Nord, Hotelul Euro oferă camere spaţioase şi bine mobilate, cu acces gratuit la internet şi micul dejun inclus in tarif. Ho..
47  Camere | Capacitate maxima cazare 94 persoane
  «  1    2    3    »
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.