Cazare Timisoara

  «  1    2  
 
   Oferind o locatie eleganta in centrul istoric, Hotelul Victoria Timisoara se afla la mica distanta de cele mai importante monumente ale orasului si multe alte puncte de atractie. O plimbare scurta in apropierea hotelului si te vei afla inconjurat de..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 27 persoane
 
  Pensiunea Cochet este situata intr-o zona linistita a orasului Timisoara, la iesirea catre Belgrad, 5 minute de centrul orasului si la 7 minute de Gara de Nord. Constructie noua, Pensiunea Cochet a fost conceputa pentru a oferi servicii de cazare de..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 9 persoane
 
  Strelitia Hotel Restaurant Timisoara va asteapta cu 74 camere si apartamente la preturi accesibile, restaurant cu specific traditional romanesc cat si international cu capacitate de 60 locuri. Hotelul va mai pune la dispozitie sali de nunti, botezuri..
74  Camere | Capacitate maxima cazare 180 persoane
 
  Facilităţile şi serviciile oferite se ridică la standardul de trei stele. Locaţia se află in partea de Sud a oraşului, la aproximativ 10 minute distanţă de centru şi de cele mai importante obiective ale oraşului. Pensiunea Delia dispune d..
14  Camere | Capacitate maxima cazare 28 persoane
 
  Situat convenabil la 2 km de centrul Timişoarei şi la 5 km de Gara de Nord, Hotelul Euro oferă camere spaţioase şi bine mobilate, cu acces gratuit la internet şi micul dejun inclus in tarif. Hotelul se află la 10 km de Aeroportul Internaţion..
47  Camere | Capacitate maxima cazare 94 persoane
 
  Iosefin Residence este primul apart-hotel din Timişoara, situat în cartierul Iosefin, una dintre cele mai frumoase zone istorice din Timişoara, la doar 5 minute de centrul oraşului. Fiind compus doar din apartamente, Iosefin Residence reprezint..
25  Camere | Capacitate maxima cazare 50 persoane
 
  Inchiriez in Timisoara in REGIM HOTELIER garsoniere spatioase, confortabile, amenajate modern, in zona centrala Casa Tineretului-str.Cozia, langa Complexul studentesc, situate la parter, foarte curate, amenajate complet nou, mobilier nou, pat matrimo..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 8 persoane
  «  1    2  
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.