Casa Turta Dulce Busteni

Casa Turta Dulce va ofera WiFi gratuit si este situata in Busteni, la 3 km de partia de schi Kalinderu si la 2,2 km de Castelul Cantacuzino. Proprietatea este la 3,1 km de Fun Park Kalinderu. Telegondola este la 3 km, iar Bus�teni-Babele se afla la 5 km de pensiune.

Unitaile pensiunii sunt dotate cu TV cu ecran plat iar toate camerele au baie privată cu articole de toaletă gratuite si prosoape de asemenea, camerele au minibar.Locatia noastra are intrari separate la toate camerele oferind intimitate si liniste in acelasi timp.Unitatea este renovata interior integral .

Schiatul este una dinte activitățile de care oaspeții se pot bucura în apropiere de Casa Turta Dulce.

Peștera-Babele este la 8 km de unitatea de cazare.

Proprietatea se afla in Poiana Tapului,are 4 spatii de cazare ,3camere cu living si baie proprie ,fiecare living are canapea extensibila,1camera dubla cu baie.Camerele cu canapea extensibila pot fi rezervate si pt 3persoane a treia persoana achitand 20%din pretul camerei.Proprietatea se inchiriaza in regim hotelier si este o unitate de odihna!Nu se accepta deranjul celorlalti turisti dupa orele 22:00.

Regulamentul casei noastre!

Turistul are obligatia de a pastra curatenia in incinta pensiunii cat si in curte.Animalele de companie care insotesc turistii vor fi plimbate in afara curtii intrucat exista si turisti alergici sau copii care se sperie!Turistii care sunt insotiti de copii au obligatia de a nu i lasa nesupravegheati pe toata perioada cazarii!Orice accident pe perioada cazarii,a turistului sau insotitorului acestuia revine in mod exclusiv respunderea turistului!

In cazul oricarei daune ,turistul are obligatia de a instiinta proprietarul si plati sau repara dauna adusa in momentul producerii.

In cazul neconformarii cu privire la obligatiile impuse de proprietarul pensiunii prin prezenta instiintare scrisa/acord verbal ,se poate dispune evacuarea camerei.In astfel de situatii turistul nu ii vor fi restituite sumele platite cu titlu de avans sau cazare!

Facilitati cazare Casa Turta Dulce

✅ Acceptam animale
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.