Cazare Predeal 2019

  «  1    2    3    »
 
  Complexul Hotelier Eden este localizat in statiunea montana Predeal, pe Cioplea, la liziera padurii, Complexul va asteapta cu camere modern decorate, ce dispun de TV LCD cu diagonala mare, minibar, se..
31  Camere | Capacitate maxima cazare 65 persoane
 
  Pensiunea Regina se află în staţiunea montană Predeal, la doar 4 minute de mers pe jos de pârtiile de schi. Este amplasată convenabil la 400 m de centrul oraşului şi este decorată într-un st..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 36 persoane
 
  Pensiunea Medieval este situată în centrul staţiunii, în vecinătatea pârtiilor de schi Clăbucet. În imediata apropiere a pensiunii se află gara Predeal. Capacitatea totală de cazare a pen..
16  Camere | Capacitate maxima cazare 40 persoane
 
  La altitudinea de 1200 de metri, pe drumul ce duce către Trei Brazi veţi găsi, lângă pădure, trei stele. Sunt cele trei stele ale Pensiunii COTA 1200, ale cărei camere luminoase şi confortabil..
16  Camere | Capacitate maxima cazare 38 persoane
 
  Pensiunea Steluta este amplasata pe partea dreapta DN1 la intrarea in zona Metropolitana Brasov in loc.Predeal zona Malu Ursului...
12  Camere | Capacitate maxima cazare 28 persoane
 
  Situat in staţiunea Predeal, la 15 minute distanţă de pârtia Clabucet, Hotelul Hera (3 stele) oferă condiţii deosebite de cazare, servire a mesei şi petrecere a timpului liber. Cu cele 20 de ap..
24  Camere | Capacitate maxima cazare 70 persoane
 
  Hotelul este dat in folosinta in2010 ,este situate pe Ciopelea la 600 m de partiile de ski.Este singurul hotel care pune la dispozitia turistilor echipament de ski gratuit(in limita stocului)pt sejur ..
28  Camere | Capacitate maxima cazare 60 persoane
 
  In localitatea Predeal cu acces din DN1A, intalniti Pensiunea Crescent***. Oferim servicii complete si de calitate; CAZARE; 12 camere cu spatiu generos si confort pe masura. RESTAURANT cu 24 ..
12  Camere | Capacitate maxima cazare 24 persoane
 
  Vila Andu, se afla intr-un cadru natural deosebit, pe Piciorul Olaresei, la 150 m de liziera padurii, intr-o zona cu multa liniste (la 250 m de dn1 si calea ferata). Pozitionare: in apropiere de Ma..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 14 persoane
 
  Pensiunea Safir este situata pe str. Plaiesilor, nr.11 - in spatele pensiunii este padurea - este un loc linistit, cu multa verdeata - turistii beneficiaza de tot confortul..
14  Camere | Capacitate maxima cazare 31 persoane
  «  1    2    3    »
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.