Pensiunea Gradina Ursului Zarnesti

Casa Gradina Ursului este o locatie la cheie, care se inchiriaza partial sau in totalitate, asftel incat musafirii sa se poata bucura de timpul liber alaturi de familie sau cu prietenii, într-un cadru intim, fara a fi deranjati, in incinta spatiului de cazare. Cadrul natural si atmosfera rustica de inspiratie locala a casei " Gradina Ursului " va ofera bucuria unui sejur perfect.
Aflata in centrul orasului Zarnesti, de la casa " Grădina Ursului " se poate ajunge rapid pe jos, la principalele puncte de interes general (magazine, banca/bancomat, farmacie/spital, service auto etc). De asemenea, cu ajutorul transportului in comun, cu masina proprie, cu ATV-ul sau cu bicicletele, se poate ajunge cu usurinta la obiectivele turistice dorite: Brasov si imprejurimi (aprox. 30 km), cetatea si pestera de la Rasnov (aprox. 15 km), castelul de la Bran si imprejurimi (aprox. 7 km), cabana Plaiul Foii de la poalele masivului Pietrii Craiului (aprox. 12 km) etc.

Facilitati cazare Pensiunea Gradina Ursului

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.