Pensiunea DARIA Techirghiol

Oferta include cazare in 6 camere duble si 3 camere matrimoniale cu baie proprie. Se ofera acces la bucatarie utilata modern.
Facilitati pensiune:
- încalzire solara, iar pe timp de iarna centrala proprie.
- terasa cu o capacitate de 25 locuri, dotata cu gratar in aer liber, terasa la etajul II cu o priveliste superba catre lacul Techighiol si Marea Neagra.
- pensiunea este amplasata la 100 m de Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol si la 50m de Baile Reci, recunoscute atat pe plan national cat si international pentru calitatile benefice ale apei sarate si a namolului din lac.
Alte observatii :
- Camere single : 80% din tariful unei camere duble.
- Copiii intre 1-5 ani au gratuitate la cazare (fara pat suplimentar - 1 copil), taxa pat suplimentar 50 % din tariful unui loc

Facilitati cazare Pensiunea DARIA

Obiective turistice in zona
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..

Recomandari

Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.