Pensiunea Agroturistica Raluca Vadu Izei

Pensiune agroturistica cu arhitectura traditionala in Vadu Izei, Maramures, practicand turism rural - agroturism, ecoturism si turism cultural cu artizani si pictori de icoane, oferind sejururi de neuitat.

Vadu Izei este o comună situată în inima celei mai frumoase şi pitoreşti zone a României, Maramureșul. Meșterii populari, artizani ai moștenirii rurale duc mai departe meștesugul cioplitului în lemn, pictura pe sticlă, tesutul de covoare, împletitul de nuiele. Muzica și dansul tradițional este de mare valoare artistică, manifestându-se la toate evenimentele satului. Localnicii mai poartă la zile de sărbătoare costumele tradiţionale ţesute de către mamele lor. Cea mai comună formă de transport şi lucru în agricultură este încă căruţa trasă de cai, iar agricultura este încă mijlocul esenţial pentru supravieţuire.

Maramureșul este un loc de o rară frumuseţe cu biserici de lemn vechi de sute de ani protejate UNESCO neafectat încă prea mult de goana nebunească a lumii moderne...

Facilitati cazare Pensiunea Agroturistica Raluca

✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Maramures Considerat sufletul satului autentic romanesc, Maramuresul ofera vizitatorilor ocazia unica de a se intoarce in timp si de a fi martorii vietii simple de la tara. Maramuresul concentreaza tot ceea ce reprezinta viata la tara, iar obiceiurile si tra..
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.