Motel Dasiana Targu Jiu

Motel Dasiana este situat pe malul Jiului,in orasul Tg Jiu,foarte aproape de zona administrativa unde se afla situat mausoleul Ecaterina Teodoroiu,un important monument istoric si parcul central unde se afla operele marelui sculptor ,Constantin Brincusi -respectiv-masa tacerii,aleea scaunelor,poarta sarutului--coloana infinitului .Gorjul reprezinta o straveche vatra de istorie,dupa cum atesta descoperirile arheologice BAIA DE FIER(PESTERA MUIERILOR;PESTERA Pircalabului)SACELU O FRUMOASA STATILUNE BALNEARA FOARTE APROAPE DE TG JIU. Pot fi vizitate multe manastiri de -o importanta istorica ca -MANASTIREA TISMANA_ linga gura Pesterii SFINTULUI NICODIM,MANASTIREA POLOVRAGI,MANASTIREA LAINICI etc.

Personalul motelului DASIANA VA ASTEPTA CU DRAG SA petreceti o vacanta sau un sejur de vis ,PRECUM SI DELEGATII,IN CAMERE COFORTABILE,cu UN RESTAURANT UNDE VA SUNT SERVITE MENIURI CA LA MAMA ACASA SI PRETURI FARA CONCURETA.

Facilitati cazare Motel Dasiana

✅ Acc. Tichete Vacanta
✅ Aer conditionat
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Mic Dejun Inclus
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.