Motel ANDA Targu Ocna

Situat intr-un cadru natural plin de pitoresc, ora┼čul T├órgu Ocna este atestat documentar de ┼čase secole, cunoscut ca sta┼úiune balneoclimateric─â ├«nainte de r─âzboi ┼či ridicat la rangul de sta┼úiune montan─â, datorit─â izvoarelor pe care le posed─â ┼či a s─âlilor de tratament din Salin─â.

Frumuse┼úea ┼či complexitatea zonei, ├«nc─ârcat─â de istorie ┼či credin┼ú─â, duc la o ofert─â turistic─â deosebit de generoas─â, ce te rupe din ritmul alert al vie┼úii ┼či ├«┼úi ofer─â clipe de r─âgaz ┼či relaxare, pe care le po┼úi petrece la piscina din cadrul Complexului balnear M─âgura sau la ┼čtrandul cu ap─â s─ârat─â de la Salina.

Actuala baz─â de tratament din Salina, amplasat─â la 240 m ad├óncime, trateaz─â cu maxim─â eficien┼ú─â boli asmatiforme, maladii provocate de poluare, sindromul de suprasolicitare, nevroze, tratament antireumatic ┼či ofer─â condi┼úii optime pentru: relaxare, mi┼čcare pe terenurile de minifotbal, baschet, tenis de mas─â, reculegere sufleteasc─â ├«n l─âca┼čul sf├ónt al bisericii ÔÇ×Sf├ónta VarvaraÔÇŁ ┼či cunoa┼čtere ├«n cadrul ÔÇ×Muzeului S─âriiÔÇŁ. Cei mici ├«┼či pot petrece timpul ├«n zona amenajat─â pentru ei cu leag─âne ┼či tobogane.
Drume┼úiile pe muntele M─âgura ├«┼úi dezv─âluie ora┼čul ├«n prezent, dar ┼či urmele eroismului osta┼čilor rom├óni din trecut, ├«n cinstea c─ârora a fost ridicat Monumentul Eroilor ┼či Monumentul Caporalului Mu┼ča

Facilitati cazare Motel ANDA

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abona╚Ťi-v─â la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.