Hotel Trianon Bucuresti

Situat în zona centrală lângă Palatul Parlamentului, Hotelul Trianon de 3*** din Bucureşti vă oferă cazare în 35 de camere de hotel pentru afaceri şi vacanţă la cele mai bune preţuri din România.

Un adevărat refugiu pentru relaxare, “Café de la Joie”, restaurant-bistro şi bar cu specific internaţional şi românesc, este locul potrivit pentru o călătorie gastronomică. Restaurantul vă stă la dispoziţie cu servicii de mic dejun, catering şi evenimente. Terasa Hotelului Trianon completează atmosfera sa elegantă, iar sala de conferinţă este ideală pentru întâlniri de afaceri şi evenimente private. Consultaţi gama de oferte si servicii propusă de Hotelul Trianon : oferte speciale de turism de sejur în weekend, reduceri de preţuri la cazarea online, cazare prin cerere de rezervare camere de hotel, discounturi pentru cazarea tip last minute şi rezervarea online, hartă de acces şi localizare de la aeroport la hotel, informaţii rapide despre locaţie hotel, informaţii on line despre cazare, care sunt obiectivele turistice şi locurile de vizitat în România şi diverse alte facilitaţi.

Facilitati cazare Hotel Trianon

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.