Hotel Trianon Bucuresti

Situat în zona centrală lângă Palatul Parlamentului, Hotelul Trianon de 3*** din Bucureşti vă oferă cazare în 35 de camere de hotel pentru afaceri şi vacanţă la cele mai bune preţuri din România.
Un adevărat refugiu pentru relaxare, “Café de la Joie”, restaurant-bistro şi bar cu specific internaţional şi românesc, este locul potrivit pentru o călătorie gastronomică. Restaurantul vă stă la dispoziţie cu servicii de mic dejun, catering şi evenimente. Terasa Hotelului Trianon completează atmosfera sa elegantă, iar sala de conferinţă este ideală pentru întâlniri de afaceri şi evenimente private. Consultaţi gama de oferte si servicii propusă de Hotelul Trianon : oferte speciale de turism de sejur în weekend, reduceri de preţuri la cazarea online, cazare prin cerere de rezervare camere de hotel, discounturi pentru cazarea tip last minute şi rezervarea online, hartă de acces şi localizare de la aeroport la hotel, informaţii rapide despre locaţie hotel, informaţii on line despre cazare, care sunt obiectivele turistice şi locurile de vizitat în România şi diverse alte facilitaţi.

Facilitati cazare Hotel Trianon

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.