Hotel Bocca Del Rio Gura Raului

Situata la poalele Muntiilor Cindrel comuna Gura Raului reprezinta una dintre cele mai pitoresti si mai vechi asezari din Marginimea Sibiului.Acest hotel vă respectă exigenţele, vă oferă confortul lăsat acasă. Hotelul oferă cazare in 15 camere cu o capacitate totală de 40 de locuri, clasificate la trei stele. Nici o cameră nu este identică cu cealaltă, designerul principal a fost sufletul nostru şi dorinţa de a vă fi bine la noi.Restaurantul hotelului oferă pe lângă un meniu specific bucătăriei europene, mâncăruri tradiţionale româneşti într-o ambianţă folclorică locală. Restaurantul este prevazut cu doua saloane multifunctionale, de 60 si 30 persoane,bar si sala de conferinte cu o capacitate de maxim 40 de persoane.Camerele sunt dotate cu minibar, TV, internet, telefon, uscator de par. Hotelul dispune de parcare incapatoare,loc de joaca pentru copii,curte cu gradina mare ,terasa, internet wi-fi,acces la gratar, biliard. In apropiere de unitatea de cazare se afla partia de schi Trecatoarea Lupilor , barajul si lacul de acumulare din sat si Cheile Cibinului. Pe o raza de 20 km se pot vizita :

Muzeul de arme şi trofee de vânătoare

Muzeul de farmacie

Muzeul de locomotive

Muzeul de istorie

Muzeul stiinţelor naturii (1 milion de exponate, printre care şi colecţia de excepţie de minerale „Akner" şi colecţia de fluturi „Weindel")

Muzeul de etnografie extraeuropeană „Franz Binder" (colecţii vechi din Africa, Oceania, Asia Mică, Japonia) şi colecţii noi începând cu anii 1990

Muzeul „Astra" – muzeul civilizaţiei şi tehnicii populare, conţine 340 de case tradiţionale româneşti din toate părţiile reprezentative ale ţării.

Podul minciunilor", aflând legenda sa

Pasajul Scărilor, care face legătural între „oraşul de sus" şi „oraşul de jos",

Parcul Subarin, o pădure amenajată pe 30 ha cu 80 de specii de arbuşti.

Grădina zoologică (cea mai veche din România)

Muzeul de Icoane pe Sticla din Sibiel

Cetatea taraneasca fortificata din Cristian sau cea din Biertan, statiunea Paltinis, statiunea Ocna Sibiului - cu lacuri sarate, cabana Craciuneasa de pe Raul Mare Cibin

Facilitati cazare Hotel Bocca Del Rio

✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.