Hotel Bavaria Blu Mamaia

Hotelul Bavaria Blu este amplasat în cea mai importantă şi antrenantă staţiune a litoralului românesc, staţiunea Mamaia. Poziţia strategică a hotelului nostru- la 20 de metri de plajă dar în imediata apropiere a oraşului Constanţa, face ca hotelul Bavaria Blu să fie locaţia ideală atât pentru turistul sosit in vacanţă cât şi pentru cel aflat în deplasare în interes de serviciu sau în scopul unei afaceri. Oricare ar fi menirea călătoriei dumneavoastra, Hotelul Bavaria Blu va fi gazda perfectă având o tradiţie recunoscută pentru ospitalitate, servicii impecabile, atmosferă relaxantă şi confort.
Din vara anului 2011, Hotelul Bavaria Blu pune la dispoziţia dumneavoastră noul salon Bavaria Blu Ballroom. Complet renovat într-un stil clasic, Bavaria Blu Ballroom oferă o atmosferă elegantă şi sofisticată gata să întâmpine toate evenimentele speciale din viata clientilor noştri. Cu o capacitate de până la 700 de persoane, Bavaria Blu Ballroom poate găzdui o gamă largă de evenimente precum nunţi, botezuri, conferinţe, training-uri şi lansări de produse.

Facilitati cazare Hotel Bavaria Blu

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.