Hostel Taxi Otopeni

Aflat la numai 6 km de Therme Bucuresti si 2 km de aeroport Taxi Hostel este una din cele mai apropiate unitati de cazare de aeroportul Henri Coanda Otopeni fiind un loc ideal de tranzit catre destinatia dorita.

Capacitatea Hostelului este de 66 de locuri de cazare în 24 de camere cu baie privată, dintre care :

• 11 camere duble: 5 camere cu pat matrimonial și 6 camere Twin ( 2 paturi )

• 8 camere triple: 3 cu pat matrimonial și extrabed și 5 camere cu 3 paturi separate

• 5 camere cvadruple: 1 cameră cu pat matrimonial și 2 extrabed, 1 cameră cu 4 paturi suprapuse și minibucătărie și 3 camere cu 4 paturi separate.

De asemenea Taxi Hostel dispune de o bucătărie comună și de o terasa deschisa pentru socializare, dar și de o sala de conferinte și evenimente, ce poate fi inchiriata contra cost.

Recepția hostelului este deschisă de la 10 la 22. Oaspeții beneficiază de TRANSFER GRATUIT CĂTRE AEROPORT (la 5 min distanță cu mașina).

Sala de conferințe dispune de bar și bucatarie complet utilata, dar si de o terasa ce ofera o priveliste inedita a orasului Otopeni, fiind situată la mansarda hostelului.

Taxi Hostel permite șederea cu animale de companie, contra unei taxe modice dedicate extracurățeniei (30 lei/animal/noapte).

Hostelul oferă servicii de cazare pentru muncitori în camere cu baie comună(pe hol), în clădirile sale anexe din aceeași curte, insa condițiile acestora sunt clasate la doar 1*. Cele 2 anexe sunt dotate fiecare cu bucătărie și au acces la terasă.

Facilitati cazare Hostel Taxi

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.