Apartament regim hotelier Rares Rezidence Mamaia Nord

Apartament cu 2 camere in Mamaia Nord, aflat in bloc nou construit.

Apartamentul pune la dispozitie spatiu de cazare pentru 4 adulti si 2 copii, fiind compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial, doua noptiere si tv, livingul mobilat cu coltar pe culoare turcoaz extensibil, mobila si tv, bucataria utilata cu tot ce este necesar: aragaz, frigider, plita, cuptor, chiveta, centrala pe gaz, masa cu scaune, baia utilata cu tot ce este necesar: masina de spalat, uscator rufe, cada, chiveta, vas toaleta si tot ce este consumabil. De asemenea pune la dispozitia oaspetilor nostrii prosoape pentru baie! Apartamentul dispune si de o terasa amenajata cu flori, cu masa si scaune! Situat la 10 min de plaja cu magazin in zona, lidl si kaufland, pretul poate varia in functie de numarul de nopti, mai multe detalii la nr 0766674955! Ne recomanda promptitudinea, seriozitatea, bunul gust si oaspetii care ne-au trecut pragul. Va asteptam cu drag!

Pretul este de 250 lei/noapte!

Facilitati cazare Apartament regim hotelier Rares Rezidence

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.