Apartament regim hotelier ALFIE APARTAMENT Mamaia Nord

Apartamentul se află localizat în Mamaia Nord, în cadrul Complexului Alezzi Beach Resort, la etajul 2 al blocului 6C.

Apartamentul dispune de 2 dormitoare, un living și 2 băi, suficiente pentru cazarea a 6 persoane. Toate camerele oferă vedere la mare, blocul fiind situat la numai 30 de metri de plajă. Fiind o locație finalizată la sfârșitul anului 2018, turiștii se pot bucura de toate facilitățile unei zone turistice moderne: farmacie, gelaterie, cafenea, spații de joacă exterioare pentru copii, restaurante.

În cazul unei zile neprielnice pentru plajă, vă puteţi retrage în centrul SPA din cadrul complexului Alezzi Beach Resort, unde beneficiaţi de o saună umedă şi una uscată, un jacuzzi, o piscină interioară şi o sală fitness complet utilată. DE TOATE ACESTEA BENEFICIAŢI GRATUIT, DOAR PRIN REZERVAREA SEJURULUI ÎN LOCAŢIA NOASTRĂ!

Ne puteţi contacta la numărul de telefon 0728/684418.

Vă aşteptăm la mare!

Facilitati cazare Apartament regim hotelier ALFIE APARTAMENT

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Sala fitness
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.