Pensiunea Tineretul Costinesti

LOCATIA: Pensiunea este situata la etajul II al unei vile P+2, constructie 2003. Vila este amplasata intr-o zona linistita langa biserica ortodoxa noua, la o distanta de mers pe jos de circa 5-10 minute fata de plaja, halta CFR si discoteci.
DOTARI: Pensiunea dispune de 23 locuri de cazare. Fiecare camera are o suprafata de cca 22mp fara grupul sanitar. In fiecare camera se gaseste: grup sanitar, dus, frigider si televizor(cablu). Apa calda este asigurata in permanenta de o centrala termica. Pensiunea are amenajata o bucatarie cu toate dotarile necesare, dar care poate fi folosita numai pentru prepararea de minuturi. In curtea pensiunii de cca 350 mp se afla mese, scaune si un gratar. In fata vilei exista o parcare.
PRECIZARI:
- persoanele acceptate in plus peste numarul de locuri platesc 50% din tariff;
- un copil pana la 10 ani nu plateste daca nu ocupa loc separat in camera;
- tarifele sunt valabile pentru minim 3 nopti de cazare; pentru perioade mai mici, tarifele se negociaza;
- cazarea se poate achita si cu tichete de vacanta de tip Edenred si Cheque vacances, cu tichete de vacanta si cadou de tip Romticket, sau tichete de vacanta, de masa si cadou tip Sodexo, Edenred si Bluticket; in aceasta situatie tarifele de cazare se majoreaza cu 8%;

Facilitati cazare Pensiunea Tineretul

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.