Pensiunea Nora Timisoara

Fie că sunteţi în vizită de afaceri, fie că doriţi să cunoaşteţi mai bine oraşul, Pensiunea Nora din Timisoara vă oferă o ambianţă elegantă şi confortabilă pe tot parcursul sejurului dumneavoastră. Calitatea dotărilor, amenajarea interioară deosebită şi atenţia acordată celui mai mic detaliu, profesionalismul angajaţilor şi promptitudinea serviciilor, fac ca Pensiunea Nora să vă poată garanta un sejur memorabil.
La dispozitia dumneavoastră se află un număr de 12 camere dedicate nefumătorilor (8 camere cu terase) dintre care 6 camere single, 6 camere double twin sau matrimoniale, fiecare dotată cu aer condiţionat, aport de aer proaspăt purificat şi umidifcat, LCD, cablu TV, telefon, acces Internet Wireless, seif, minibar.
Tariful afisat la receptie pentru camera single este de 150 lei, iar pentru camera dublă este de 200 lei.
Micul-dejun, taxa locală hotelieră şi parcarea subterană supravegheta video, sunt incluse în tarif.
Ziua hotelieră începe şi se termină la ora 12.
Restaurantul, cu o capacitate de 90 de locuri vă oferă un climat confortabil şi elegant, iar maeştrii bucătari vă vor încânta gusturile cu savuroasele preparate din bucătăria românească şi internaţională, stropite cu cele mai fine băuturi, oferindu-vă astfel o experienţă unică.
Salonul cu o capacitate de 140 de locuri, poate fi inchiriat pentru ocazii speciale precum: nunţi, botezuri, zile de naştere, revelioane, petreceri diverse. Dotarea salonului cu videoproiector permite susţinerea diferitelor conferinţe sau sesiuni de team-building.
Având o capacitate de 160 de locuri, grădina de vară vă permite să vă bucuraţi alături de prieteni de o ambianţă răcoroasă, oferită de sistemul de răcire a aerului prin vapori, degustând totodată, preparate la grill sau la proţap. Pentru un cadru mai intim, vă stă la dispoziţie foişorul cu o capacitate de 30 de locuri.
Vă aşteptăm cu drag la Pensiunea Nora!

Facilitati cazare Pensiunea Nora

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Partener Booking.com Booking.com
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.