Pensiunea Magic Baile Herculane

Pensiunea Magic Baile Herculane va sta la dispozitie pe intreaga perioada a anului cu o oferta foarte avantajoasa.
Daca doriti sa petreceti un weekend in statiunea Baile Herculane, pensiunea Magic va poate indruma in a vizita obiectivele turistice ale statiunii sau va puteti relaxa la strandurile cu apa termala din statiune.
Cum ne gasiti?
Daca sositi dinspre Timisoara la 4 Km de Mehadia se poate observa Gara Baile-Herculane pe partea dreapta. Putin dupa ce treceti de gara, incadrati-va pe partea stanga pentru a vira spre Baile Herculane. Daca sositi dinspre Craiova sau Bucuresti dupa ce treceti de Toplet la aproximativ 6-7 Km inainte de Gara Baile-Herculane, virati la dreapta.
Chiar dupa acest viraj, se afla podul peste Cerna. De la acest pod mai aveti de parcurs aproximativ 1 Km pana ce Pensiunea Magic se va profila pe margina stanga a drumului.
Acces Feroviar
Statiunea este situata pe calea ferata internationala Bucuresti – Timisoara – Budapesta. Gara Baile-Herculane este situata intre Gara Caransebes si Gara Orsova. La cerere asiguram transportul de la gara pana la pensiune, la cel mai convenabil tarif.

Facilitati cazare Pensiunea Magic

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.