Pensiunea EurosanDOOR SOVATA

Staţiunea Sovata este recunoscută ca un excelent punct de atracţie turistică atât în România cât şi peste hotare, datorită Lacului Ursu - unicul din Europa care este lac sărat helioterm - precum şi celorlalte lacuri sărate cu efecte curative .
Aerul pur, bogat în aerosoli, împrejurimile deosebit de pitoreşti, cele 5 lacuri saline şi mijloacele de agrement existente, fac din Staţiunea Sovata locul ideeal pentru odihnă, recreere, minivacanţe cu familia, excursii la sfârşit de săptămână cu prietenii sau altele.
Pensiunea EurosanDOOR este situată la 4 km de Lacul Ursu , chiar lângă şoseaua Principală, care vă oferă o ambianţă plăcută pe perioada sejurului.
Construită în 2010, vă oferim servicii de cazare de calitate superioară pentru un număr maxim de 18 persoane în camere duble sau apartament care au fost amenajate cu dotări excelente special ca să vă simţiţi « ca şi acasă » sau mai bine dacă se poate .
Servicii oferite – Pensiunea EurosanDOOR
• Tv , reţea de cablu tv şi DVD .
• Internet Wireless
• Baie proprie în fiecare cameră (cabină de duş cu hidromasaj, uscător de păr)
• Bucătărie amenaj

Facilitati cazare Pensiunea EurosanDOOR

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.