Pensiunea CENTRU DE AGREMENT BALU Harghita Bai

Cabana Balu*** este situată în una dintre cele mai frumoase zone turistice născute în Munţii Carpaţi, destinaţie pitorească, cu peisaj idilic şi o lungă tradiţie pe harta turismului naţional şi internaţional.
Înconjurată de mulţimea de păduri conifere ale Harghitei, Cabana Balu*** are ca şi “străjeri” frumoasele creste ale Carpaţilor Orientali, fiind special amenajată într-o zonă naturală învăluită de intimitate, dar cu acces uşor şi rapid către principalele puncte de atracţie locale. Situată în vârful pârtiei Csipike şi la doi paşi de parcul de aventură Balu Park, Cabana Balu*** este principalul punct de plecare al rutelor turistice semnalizate şi al drumului ce duce la pârtiile Miklos şi Kossuth.
Clasificată la 3 stele, Cabana Balu*** se diferenţiază printr-o arhitectură deosebită fiind construită pe 3 nivele în stil tradiţional specific zonei, dar în acelaşi timp dotată modern, astfel încât să devină locul ideal unde vă puteţi găsi linistea şi intimitatea de care aveţi nevoie respirând aerul curat şi bogat în oxigen.
Cabana Balu*** pune la dispoziţia oaspeţilor săi 41 de locuri de cazare în 19 camere utilate cu mobilier şi accesorii de cea mai bună calitate.
Parcul de Aventură Balu este înconjurat de frumoasele creste ale Carpaţilor Orientali în mulţimea de păduri conifere ale Harghitei, la marginea staţiunii Harghita-Băi. Parcul de aventuri, construit într-o ambianţă de o frumuseţe rară pe o suprafaţă de 1.5 hectare, îşi aşteaptă oaspeţii aventurieri cu 150 de platforme montate pe copaci, 135 elemente de joc şi 11 trasee cu grade diferite de dificultate împărţite pe culori.
Contact
Adresă: Harghita Băi nr. 59, Judeţul Harghita
Tel. (+40) 755 202 201
Acces
Cu maşină: Se poate ajunge la Harghita Băi pe drumul judeţean 138A care se bifurca din Drumul National DN13A. Se află la 21 km de la Miercurea Ciuc şi la 43 km de la Odorheiu Secuiesc.
Cu mijloc de transport comun: Pornesc autobuzedin Miercurea Ciuc spre Harghita Băi zilnic la ora 15:00, iar din Harghita Băi spre Miercurea Ciuc zilnic dimineaţa la ora 7:00. În week-end nu sunt curse.
Posibilităţi de parcare: lângă intrarea Parcului de Aventură Balu.

Facilitati cazare Pensiunea CENTRU DE AGREMENT BALU

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.