Hotel Premier Sibiu

Infiintata in anul 2008, Premier Srl. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.
Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca servicii de cazare, mic dejun, organizari evenimente, conferinte. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.
Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Premier Srl..
Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.
Principala preocupare a companiei Premier Srl. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.
Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Facilitati cazare Hotel Premier

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.