Cazare Baile Olanesti 2018

 
  CASA IOANA - amplasare : str. Livadia (în apropiere de Primarie si de centrul Statiunii Baile Olanesti) CASA IOANA - servicii de cazare: -8 camere cu pat matrimonial -2 camere triple -Frigider..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 22 persoane
 
  Pentru un iubitor de natura Pensiunea Iulia Star Olanesti este locul ideal. Situata la doi pasi de centrul statiunii Baile Olanesti, pe un drum care urca spre Manastirea Frasinei, intr-un cadru de pov..
17  Camere | Capacitate maxima cazare 36 persoane
 
  Pensiunea noastra turista va poate oferi toate serviciile specifice statiunii Balneo-climaterica Baile Olanesti. Motto-ul ce ne reprezinta este \\\"Calitatea face diferenta\\\".Noi garantam calitatea..
16  Camere | Capacitate maxima cazare 32 persoane
 
  Complexul Suprem este situat pe un platou de 3000 mp,proprietare privata,intr-o pozitie privilegiata, avand o viziune panoramica larga asupra dealurilor impadurite aflate la mica distanta de centrul ..
44  Camere | Capacitate maxima cazare 94 persoane
 
   Hotel Maria este situat in statiunea Baile Olanesti, in incinta Complex "Palat Olanesti" (Vila lui Ceausescu), departe de aglomeratia orasului, avand avantajul unui amplasament intr-o zona linistita..
21  Camere | Capacitate maxima cazare 42 persoane
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.