Cazare Baile Felix 2018

  1    2    »
 
9  Camere | Capacitate maxima cazare 23 persoane
 
  Pensiunea Connyland este situata in statiunea Baile Felix ... in apropierea strandurilor termale ,a bazelor de tratament ,in apropierea centrului localitatii , a locurilor de distractii oferite de st..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
   60 % REDUCERE la intrarea in AQUAPARK PRESIDENT si 30 % REDUCERE la intrarea in strandurile APOLLO- FELIX , daca va cazati la noi si beneficiati de cele mai bune conditii de cazare din zona l..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  REDUCERE AQUA PARK - 55 % PE TOATA PERIOADA ANULUI REDUCERE STRANDURILE APOLLO SI FELIX - 30% - PANA LA 15.06.2016 (mai putin perioada 21.12.2015 - 04.01.2016) - 50% reducere pachet Gold spa Hotel ..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  Înființată în anul 2004, situată în Băile Felix pe strada principală (vis-a-vis de parcul de copii), Pensiunea Topaz oferă condiții de cazare în 21 de camere, reușind să vă facă să sim..
21  Camere | Capacitate maxima cazare 48 persoane
 
  Pensiunea este situata central in Baile Felix, aproape de strandurile cu apa termala, Spitalul de Recuperare Medicala. Este dotata cu bucatarie utilata, loc de picnic, terasa, parcare gratuita...
10  Camere | Capacitate maxima cazare 22 persoane
 
  Vila Ana situata in Baile-felix la aproximativ 200m de centrul statiunii, este locul unde calatoria dvs. Se opreste, iar gazdele va spun de pe acum Bine ati venit! Suntem bucurosi sa va primim in c..
14  Camere | Capacitate maxima cazare 28 persoane
 
  Pensiunea CORY este locul ideal pentru petrecerea concediului de odihna, fiind amplasata in statiunea Baile Felix, la soseaua principala Oradea-Deva (DN76) la marginea padurii Felix intr-un cardu..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 16 persoane
 
  Pensiunea Krystal se afla la circa 10- 15 minute de mers pe jos de strandul Felix si la 3 minute de mers pe jos de hotel President .Hotelul avand piscina cu apa termala si este deschis pana tarziu in ..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 13 persoane
 
  Hotel construit nou, instr-un stil clasic , situat ultracentral in statiunea Baile Felix, langa lacul cu nuferi. Dispune de 30 camere cu pat matrimonial , 2 saloane restaurant si terasa. Pozitia pe..
30  Camere | Capacitate maxima cazare 60 persoane
  1    2    »
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.