Cazare Arieseni 2018

 
  Unitatea este situata la intrrea in loc. arieseni cum vii dinspre bihor si la iesire cum vii dinspre alba iulia , la 1,7 km . de partia de schii de la vartop. Pensiunea dispune de tot ce trebuie pent..
9  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
   Pensiunea La Vasile va pune la dispozitie 11 camere si 4 apartamente,un restaurant,terasa,bar,parcare ,sala de conferinta. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie,televizor mini ba..
19  Camere | Capacitate maxima cazare 38 persoane
 
  Pensiunea Viorica va ofera cazare in centrul statiunii turistice Arieseni la preturi accesibile. Pensiunea este situata la 200 de metri de centru comunei spre Vartop. Va punem la dispozitie 8 camere,..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  Localizare Vila Vank Arieseni Vila Vank este situata in localitatea Arieseni, la limita judetelor Alba si Bihor, pe DN75. Se afla la: 130 Km de Alba Iulia, 110 Km de Oradea si 130 Km de Cluj Napoca..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 41 persoane
 
  Este situata in satul de vacanta Vartop-Arieseni,la limita dintre Judetul Bihor si Judetul Alba,pe DN 75,la 110 km de Oradea si 150 km de Deva,160 Km de Cluj si 130 Km de Alba Iulia. Constructia e..
9  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  Bine ati venit Cabana Vartop Prin amplasarea sa privilegiată, Cabana Vârtop îmbină într-un mod util şi comod nevoia dumneavoastră de odihnă şi confort, cu dinamismul zonei montane specific..
31  Camere | Capacitate maxima cazare 62 persoane
 
  Pensiunea Juliana, are in dotare 20 camere, a cate 3 locuri, restaurant, sala conferinta, sauna, club de biliard, tenis de masa, terasa..
20  Camere | Capacitate maxima cazare 60 persoane
 
  Casa de Vacanta situata in Satul de Vacanta Vartop, aproape de cele doua partii de schi existente, dotata cu living, bucatarie utilata, filigorie etc...
7  Camere | Capacitate maxima cazare 15 persoane
 
  Bine ati venit la Hotelul FOUR SEASONS din Parcul Natural Muntii Apuseni! Four Seasons (inaugurat in 2005) este situat la confluenta dintre judetele Bihor si Alba in satul de vacanta Vartop, la 500..
25  Camere | Capacitate maxima cazare 75 persoane
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.